Petit Lenormand authentieke Methode van afstand/Grand Tableau expert

In de Lenormand Beginners Cursus hebben we vooral geleerd hoe je de kaarten kunt combineren om de boodschappen die ze willen doorgeven te ontrafelen. In diezelfde basiscursus heb je onder andere geleerd welke de levensgebiedkaarten zijn en hoe je deze bijvoorbeeld ook kon lezen in een 9 legging. In deLenormand Grand Tableaucursus heb je dan weer geleerd wat de ware achtergrond van de grote levenslegging, hoeveel informatie erin zit en hoe je die moet decoderen. Bij de Grand Tableaucursus heb je delen van de basiscursus geïntegreerd door de levensgebiedkaarten op te zoeken en te herkennen om vervolgens daar meer over te vertellen. Vanaf nu gaan we de informatie uit de basiscursus en Grand Tableau cursus op hun beurt integreren in deze Methode van Afstand (MVA) cursus.

Al sinds de beginjaren (midden 19e eeuw) van de Petit Lenormand, is het spel vergezeld van een klein instructieboekje (of instructieblad), hier kon je dan in lezen hoe je moest waarzeggen.

Dit instructieboekje hoe klein ook, is ontegensprekelijk de basis en het vertrekpunt van de hedendaagse kennis van de Petit Lenormand methodes. De “Aanwijzingen van het spel” (de titel op het boekje) die bij de kaarten zaten en die er de dag op vandaag nog vaak bijzitten, waren tot voor de eerste in grote oplage verschenen boeken ( 1980’er jaren) de enige geschreven bron en referentie over hoe je dit spel kaarten moest gebruiken. De originele manier om de kaarten te lezen is wat wij tegenwoordig “de methode van afstand” noemen. Deze methode is gestoeld op de logica dat hoe dichter een kaart bij de persoonskaart ligt, hoe actiever hij is, ten goede of ten kwade.

Als je deze originele methode verinnerlijkt bovenop datgene dat je reeds in de andere cursussen hebt geleerd zal je in staat zijn om alle informatie die een Grand Tableau bevat helemaal te ontrafelen! Het zal je trouwens heel erg helpen om de ware stem van de Petit Lenormand echt te horen, zodat je ook de kleinere praktische leggingen in nog beter daglicht ziet. Kortom, de “methode van afstand” is de basis van de Petit Lenormand. Meer nog, deze methode IS de Petit Lenormand, dit mag bijgevolg niet aan jouw kennis ontbreken als je een ware liefhebber bent van het prachtigste waarzegspel dat er bestaat…

Lenormand Methode van Afstand Cursus Kenmerken 30-lilly-flower1

  • Meer dan 115 pagina’s (A4) aan research, leerstof, deze cursus is in feite een boek!
  • Je leert in deze cursus dat groepen van kaarten samenwerken en dat de constellatie van deze groep ook medebepalend is in het finale besluit.
  • In dit fantastisch oude en authentieke systeem van lezen, is de afstand van een bepaalde kaart tot de persoonskaart bepalend voor de betekenis die deze kaart krijgt.
  • Door het samenvoegen van de methodes die zijn aangeleerd in de Basis en Grand Tableau cursus met de methode van afstand, krijg je de meest genuanceerde en accurate informatie.
  • Op een logische manier leer je stap voor stap steeds beter het grote plaatje zien.

Te volgen/verkrijgen via volgende formules:

  • Klassikaal= 150 Euro, inclusief cursus. In de zijbalk bij “Aankomende cursussen” vind je de data en locaties.
  • Cursusprint, opgestuurd naar jou in A4= 50 Euro. Na ontvangst van de betaling komt de cursus jouw kant op binnen de vijf werkdagen, contactadres: kaartlegger1977@hotmail.com
  • Online studeren bij cartomancy.net. Kijk steeds naar de interessante aanbiedingen en pakketprijzen! Klik hier voor de online mva/GT cursus!

Aan alle cursussen zit een specifieke geheime facebookgroep gekoppeld, waar je je samen met andere cursisten kan verdiepen in de leerstof en elkaar eventueel kan ondersteunen. Hier worden tevens oefeningen op gezet.

Advertenties

2 gedachtes over “Petit Lenormand authentieke Methode van afstand/Grand Tableau expert

  1. Graag had ik graag een cursus lenormand gekocht. Zo te zien kost hij 50 euro. Hoe kan ik dit geld storten. Kunnen jullie mij iets laten weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s