Legging met Le Grand Jeu

Persoon x vroeg om voor hem in de kaarten te kijken. Hij ging een actie ondernemen in een dispuut en wilde weten welk effect dit had op de persoon die belangrijk voor hem was in dit gegeven.

Mijn vraag was:” hoe wenselijk is de gedachte van de persoon in kwestie (die doorslaggevend zal zijn voor X )met betrekking tot een gunstige afloop van X zijn actie?”

Ik kreeg vervolgens ♣9+♠K+♣J

11739627_434177850118229_777036166_n

Ik maakte op voorhand de conventie met mijn kaarten dat ik de middelste kaart (♠K) als hoofdkaart zou nemen, die verder zal toegelicht worden door de flankerende kaarten (♣9 en ♣J).

De middelste kaart laat weten dat de persoon in kwestie net zoals Menes op de afbeelding zich een besluit zal vormen, hij zal de informatie die hij krijgt nauwkeurig wikken en wegen, teneinde zich te kunnen vergewissen wat iedereen toe komt of hoort te krijgen. Met de bloemen die onderaan de kaart afgebeeld staan ,zal hij sowieso proberen aan te sturen op een “wapenstilstand” in het dispuut dat speelt. De Joodse zakenman rechtsonderaan op de ♣9, verraad dat hij wel zal bekijken wat voor hem op termijn het meest zal renderen, of waar hij op termijn het minst verlies mee zal leiden. De bloemen op ♣9, wijzen jou er immers op dat elk voordeel ook zijn nadeel zal hebben, dit zie je momenteel over het hoofd. De ♣K waarschuwt immers ook dat die persoon die jij gunstig wil stemmen over lijken gaat als het nodig is. Hij is wel te paaien als je het verhaal creatief brengt of via een speciale invalshoek, dit zegt Venus die wordt vooruit getrokken door vogels. De bloemen geven op deze kaart aan, dat je jouw doel zeker kan halen, maar dat zal niet zonder slag of stoot gaan, zet je schrap voor een traject van veel tegenwind. De letter I geeft immers ook rede tot hopen op een goede afloop…

Samenvatting: je maakt een goede beurt, als je jouw verhaal goed weet te brengen. Weet op voorhand dat deze persoon kijkt wat hem op de lange termijn het meeste zal op leveren (of het minste verlies zal betekenen). Rijdt hem niet in de wielen, want hij gaat over lijken. Weet ook dat ook al als je zoals de kaarten hier laten zien de slag waarschijnlijk zal binnen halen, er aan dit resultaat ook weer nadelen verbonden zijn.

Veel succes

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s